Информационните течове на OnePlus 6T текат един след друг. Изглежда, че

...
Информационните течове на OnePlus 6T текат един след друг. Изглежда, че
Коментари Харесай

Официални изображения на OnePlus 6T изтекоха в Мрежата

Информационните течове на OnePlus 6T текат един след различен. Изглежда, че все още на дебюта на смартфона след две седмици, няма да е останал нито един незнаен факт за него. Така или другояче, в последния теч апарата е показан от всички страни. Вижда се, че смарт телефонът ще излезе в две цветови версии, като OnePlus 6: в огледално черен и матово черно със стъклено покритие на задната част на корпуса.
За следващ път се удостоверява и елегантния дизайн на прореза под камерата в горната част на екрана, неналичието на заден скенер на пръстови отпечатъци (той се е преместил, както се чака, под екрана). Като цяло, дизайнът на устройството е непокътнат същия, в това число и двойната задна камера (в нея има леки промени в ситуацията на LED-светкавицата). В същото време, 3,5-мм гнездо за слушалки, както се оповестява, ще изчезне.



OLED екрана на OnePlus 6T ще стане 6,41-инчов и най-вероятно с разграничителна дарба от 2340 × 1080 точки. Въпреки, че съвсем цялата предна повърхнина принадлежи на екрана, изпод въпреки всичко ще остане една дребна рамка. Както се оповестява в слуховете, смарт телефонът ще получи по-капацитивна батерия от 3700 mah (възможно е да се появи и безжично зареждане, което липсва в OnePlus 6).



В качеството на операционна система ще бъде конфигуриран Android 9 Pie, а в основата на апарата ще стои еднокристалната система Qualcomm Snapdragon 845 с 8 CPU ядра, работещи на периодичност до 2,8 Ghz. Оперативната памет ще доближи до 8 GВ. Очаква се, че OnePlus 6T ще бъде публично показан на 17 октомври 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР